Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

2010. november 29., hétfő

Szeretetcsomag

Októberben írtam már egy blogról, ezzel kapcsolatosan egy csapat segítő szándékú emberről, akiknek az elején egy céljuk volt: közös barátnőjük agydaganatos kisfiának támogatása. Azóta a kisfiút megműtötték, kint van a kórházból, lábadozik. Később a kisfiú anyukájának kérésére hasonló sorsú, támogatásra szoruló gyerekeket támogatnak a befolyt összegekből.

Hogy honnan tudom, hogy ez nem átverés? Egyrészt onnan, hogy ez az oldal és a gyűjtés ötlete többek között a nővéremtől származik; másrészt onnan, hogy ez a dolog nem arról szól, hogy "héé emberek gyűjtsünk pénzt!", hanem vannak, akik készítenek ékszert, dísztárgyat, sütit, stb., azt licitre bocsátják, és a licitálók pedig egy bankszámlára utalják a pénzt, amit végül eljuttatnak a rászorulóknak.

Ez a csapat gyűjtött már beteg kisgyerekeknek, és a vörösiszap károsultjainak is. Most, hogy már tapasztaltabbak e téren, új oldalt indítanak 2011. januártól, ahol terveik szerünt egyre több segítő szándékú ember gyűlne össze, akik beteg vagy nehéz sorsú gyerekeken, családokon segítenének.

Kérünk mindenkit, hogy hirdesse ezt a jószándékú kezdeményezést, ahol csak tudja!

Én is kérek mindenkit, aki olvassa ezt a fórumot, hogy segítsen, ha teheti! Nem kell nagy dolgokra gondolni: elég egy kis kézzel készített valami, vagy egy kis licitálás.

A blogoldal címe: http://szeretetcsomag.blogspot.com/

Köszönjük!

2 megjegyzés: