Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

2011. május 29., vasárnap

Évfolyamtalálkozó

Mióta Gáborék végeztek a főiskolán, minden nyáron rendeznek egy évfolyamtalálkozót. Az elején egész sokan voltak, aztán a nagy része lassan lekopott, mára maradtak hatan, akik minden évben találkoznak valahol pár napot. Hozzájuk csapódunk mi, párok is, így idén összesen 10-en töltöttünk el egy hosszú hétvégét Kehidakustányban.
Pénteken munka után mentünk, 8 óra tájékára mindenki odaért a szállásra. Nagyon szép apartmanban voltunk, mindenkinekcsak ajánlani tudom. Utána felkerekedtünk és elmentünk a keszthelyi Tescoba, bevásároltunk a másnapi grillezéshez. Ugyan nem mondták a legjobb időt, de reménykedtünk benne, hogy az eső elkerül.
Reggel, mikor felébredtünk, sajnos ez nem így volt, de a tervezett programot tartva elmentünk a kehidai fürdőbe. Háááttt... jó volt, szép volt, de azért 1-2 hiányosságuk volt, de jól esett egy kicsit áztatni kis testünket. :)
Délután, mikor hazaértünk, pihentünk egy kicsit, aztán nekiálltunk sütögetni. Nagyon finom kis husikat csináltunk, megvacsoráztunk és megnéztük a BL döntőt. Utána - már jó hangulatban, köszönhetően a házi bornak és pálinkának - nekiálltunk Activity-zni. :) Olyan 1 óra körül kerültünk ágyba, és aludtunk ma reggel 9-10-ig kb.
Miután összepakoltunk, a csapat nagy része elment haza, mi pedig Matyival és Évivel még elmentünk kirándulni a rezi várba. Szegény kis várat felújíthatnák, mert így nem sokkal több egy kőhalomnál, de a kilátás kárpótolt mindenért. Ebédelni még megálltunk Balatonszentgyörgyön, aztán mindenki indult hazafelé.

Sok képet csináltunk mi is, és a többiek is. A mi képeink feltöltés alatt vannak, hamarosan láthatóak lesznek:

Nagyon jó kis hétvége volt egy jó kis társasággal, pihenéssel, játékkal, fürdéssel. Jó lenne gyakrabban ilyet tartani. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése