Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

2010. március 20., szombat

Buli

Most nem írok sokat, csak egy kis élménybeszámolót tartok a tegnapi buliról. :)
2-3 hete pár kolleganőmmel kitaláltuk, hogy kéne csinálni egy télűző-tavaszcsalogató bulit. 19ére időzítettük, mert aznap volt Acoustic Jam koncert a Retro-ban (ahova végülis nem jutottunk el). :)
Fél 9kor találkoztunk a társasággal aMozivilágban, 10 körülre mindenki odaért, még azok is, akik nem ígérték magukat, voltunk vagy huszan minimum, úgy kellett székeket szerezni. :) Beszélgettünk, iszogattunk, énekeltünk, táncoltunk, nevettünk, jól éreztük magunkat. Úgy volt, hogy éjfél körül átmegyünk a Retroba... Hát mi Gáborral el is indultunk... aztán kikötöttünk a hamburgeresnél és eljöttünk haza. :D Hogy a többiek mikor hol kötöttek ki, jó kérdés, majdhétfőn meghallgatom az élménybeszámolót. :) De voltunk egyketten, akik már Mozivilágban egy "picit" spiccesre ittuk magunkat. :) Szóval szerintem egy jól sikerült kis buli volt, remélem lesz még ilyen, jó lenne. :)
Sajna túl sok publikus és normális kép nem sikerült, egy van, amire talán rá tudom fogni, hogy viszonylag jó lett:
A képen balról jobbra: Évike, én, Vica, Vica férjének unokatesója és Anikó. Itt már elég jó kedvünk volt és azt hiszem, a Honfoglalást énekeltük. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése