Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

2010. szeptember 29., szerda

Itt vagyok, ragyogok. :)

Jelentem, még élek, csak kicsit felpörgött az életem. :)
Hétfőnként túlórázok egy órát, azaz fél 6-kor végzek. Kedden munkából elengedtek fél órával előbb, így korábban eljutok az iskolába a tanfolyamra, aminek 7-kor vége, akkor rohanok tornára 8-ig, úgyhogy jó, ha reggel 7-től este fél 9-re haza is érek. Szerdán szintén 4-kor megyek iskolába, de akkor legalább torna nincs, úgyhogy fél 8 körül hazaérek, a csütörtök ugyanaz mint a kedd. A péntek viszonylag egy laza nap, akkor 15:40-kor végzek és nincs semmi program (hacsak nem szervezünk valamit). Most pénteken pl. két barátnőmmel és Gáborral moziba megyünk kedvezményes kuponnal (ketten egy jegy áráért). :)

Az iskola egész jó, bár az egyik tanár elég darálósan és zagyván adja le az anyagot, de ügyesek vagyunk és megértjük. :)
Ma este jön a Fundamentától egy hölgy, kiszámoljuk hogy hogyan és mikor tudunk lakást venni. Októberben pedig megyünk egy közjegyzőhöz és bejegyeztetjük a hivatalos élettársi viszonyt. :) Ez annyira nagyon bürokratikusan hangzik. :S Viszont mivel majdhogynem egyenértékű a házassággal, lehet hogy jól fog jönni akár a hitelfelvételnél, akár más praktikus dolognál.

Ha valaki esetleg olvassa a blogomat (mondjuk a régi siófokiak közül) és érdekli és szeretne találkozni velem, akkor itt és most tudatom, hogy október 9-10-én Siófokon és környékén leszek megtalálható, azon belül is szombat este a Tojásfesztiválon és/vagy a Retroban! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése