Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

2010. október 11., hétfő

Felhívás!!!


Pár héttel ezelőtt írtam már egy blogról, ezzel kapcsolatosan egy csapat segítő szándékú emberről, akiknek az elején egy céljuk volt: közös barátnőjük agydaganatos kisfiának támogatása. Azóta a kisfiút megműtötték, kint van a kórházból, lábadozik. Később a kisfiú anyukájának kérésére hasonló sorsú, támogatásra szoruló gyerekeket támogatnak a befolyt összegekből. Hogy honnan tudom, hogy ez nem átverés? Egyrészt onnan, hogy ez az oldal és a gyűjtés ötlete a nővéremtől származik; másrészt onnan, hogy ez a dolog nem arról szól, hogy "héé emberek gyűjtsünk pénzt!", hanem vannak, akik készítenek ékszer, dísztárgyat, sütit, stb., azt licitre bocsátják, és a licitálók pedig egy bankszámlára utalják a pénzt, amit végül eljuttatnak a rászorulóknak.

Ez a csapat most a múlt heti katasztrófát látva segíteni szeretne a vörösiszap áldozatainak, ezért az október 15. és október 31. között lejáró licitek bevételét felajánlja a vörösiszap-károsultaknak!Kérünk mindenkit, hogy ezt most sokkal inkább hirdesse, ahol csak tudja, itt még nagyobb összefogásra és adakozásra van szükség, mint eddig!

Én is kérek mindenkit, aki olvassa a blogomat, hogy segítsen, ha teheti! Nem kell nagy dolgokra gondolni: elég egy kis kézzel készített valami, vagy egy kis licitálás.

1 megjegyzés: