Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

2011. június 25., szombat

Alakulunk, alakulunk...

mint púpos gyerek a prés alatt. :)

Helyzetjelentés:
  • a zöld szobához (egyelőre raktár, majdani "iroda", egyszer majd valamikor gyerekszoba) az álmennyezet és a lámpa felhelyezésén kívül nem kellett nyúlni, egyelőre itt alszunk - ez tehát 100%-osan kész, csak a benne lévő dobozokat kell majd kipakolni, ha kész lesz a nappali
  • a (volt) sárga szoba (leendő hálószoba) tapétája leszedve, holnap glettelünk, még a héten vagy jövő héten lefestjük, úgy tervezzük, hogy jövő hétvégére már ár tudunk költözni. Az oda való bútorok egy ágyon kívül (köszi Andi :) ) mind megvannak.
  • a nappali lesz a legnagyobb falat: ki kell cserélni a nyílászárókat, utána lehet csak festeni és utána lerakni a parkettát. Ha ez megvan, szerzünk egy csomó erős izmos pasit :) és felhozzuk a naaaaaagyon nehéz bútorokat, ugyanis itt még csak egy ülőgarnitúra van.
  • a konyhába beszerelte Gábor a spotlámpákat és a mosogatóhoz a lámpát, itt is a festéssel a nyílászáró cserét várjuk, utána ez is kész.
  • a fürdőszobában kicseréltük a mosdókagylót, most rakja fel Gábor a fürdőkád csapjához az Ytongot, oda fel kell tenni a pár darab hiányzó csempét, és akkor az is kész
  • a WC 99,9%-osan kész van, kicseréltük a WC kagylót, a mellette lévő hézagot kell csak leglettelni
  • Gábor apukája ma végzett, minden de minden helyiségben feltette az álmennyezetet (már csak a szegélyek vannak hátra) - én nem gondoltam, hogy ez ekkora munka, de nagyon nagyon szép lett, nem tudom, hogy fogjuk megköszönni neki ezt a rengeteg segítséget, amit kap(t)unk tőle

Ha ez mind kész lesz, már csak "apróságok" vannak, például feltesszük a bejárati - és a beépített szekrények ajtajára a lambériát, a szobákba a lámpákat (bár most gondolkodom, lassan majdnem mindenhol fent vannak :) )
Az ablakok 1-2 héten belül megjönnek, addig a hálót meg tudjuk csinálni, utána jön a nagy meló, de kb. 1 hónap és kész leszünk.
Úgyhogy lassan de biztosan haladunk. :)

Frissítés: Elvileg jövő hét csütörtök-pénteken jönnek az ablakosok!! :)

U.i.: Majdnem egy év után végre KÉSZ A MAZDA!!! Tessék pezsgőt bontani! :)

2 megjegyzés:

  1. https://picasaweb.google.com/109655143982130051739/AMiLakasunkKoltozes
    Ezek vannak egyelőre, ha holnap sikerül kifesteni, azokat felteszem. :) A csap Ytong-ozásáról is csináltam, a holnapiakkal együtt töltöm fel azokat is. :)
    Puszi Anyuci!

    VálaszTörlés