Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

2011. június 16., csütörtök

Költözés-felújítás

Pénteken a cuccok nagy részét sikeresen átpakoltuk az új lakásunkba, a maradékot ma hozzuk el az albérletből. Délután átadtuk a lakást Barbarának, elköszöntünk, és birtokba vettük kis lakásunkat. :) Hááttt... lesz még mit csinálni, az biztos. :)
Amit lehetett, elpakoltunk a szekrényekbe: ruhákat, konyhai dolgokat, spájzba valókat, de a nappaliba és az íróasztalba való dolgok még dobozokban vannak. Sajnos ez még kb. 1 hónapig így is lesz. Ezen a héten megcsinálta Gábor a fürdőszobát, apukája az álmennyezetet, holnap radiátort cserélnek. 2 hét múlva kb. jönnek az ablakosok, kicserélni a nappaliban és a konyhában az ablakokat. Addigra elvileg le lesz festve a hálószobánk, oda be is tudunk majd költözni. A nappalit festeni és parkettázni majd a nyílászáró-csere után fogjuk csak, úgyhogy van még elég munkánk, de legalább a sajátunk. :)
A költözés és a takarítás képei itt vannak.

Szombat estére összecsődítettük a baráti társaságunkat, és cirka 20 emberrel felavattuk a lakást. :) Pezsgőt ugyan nem vágtunk a falhoz (kár lett volna érte), de rajzolni azért rajzoltak rá a fiúk. Iszogattunk, beszélgettünk, később pedig lementünk a Royal-ba egy fergeteges karaoke bulira. Nagyon jó kis este volt, méltóképpen megünnepeltük, hogy lakástulajdonosok lettünk.
A buli képei pedig itt találhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése