Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

2010. április 20., kedd

Diéta

Még mindig nem adtam fel, egy hete folyamatosan csinálom (kisebb csalásokkal) a 90 napos diétát. Bár megfogadtam, hogy az elején nem állok rá a mérlegre, tegnap annyira vonzott, hogy muszáj volt. És láss csodát, a kezdeti 65 kiló helyett 63,5-et mutatott. :) Lassan, de biztosan haladok. Néha-néha picit csalok, (pl. csütörtökön az aranygaluskát képtelen lennék megenni egy pici vaníliasodó nélkül) de ha így is hat, ennyi belefér, megengedem magamnak.

Szombaton Budapesten voltunk a Construma Építőipari Szakkiállításon Gábor cégével (http://greenetik.eu), akik kiállítók voltak. Ahhoz képest, hogy akkor hallottam először a szélkerék működéséről, bedobtak a mély vízbe. Végülis egész jó volt, rengeteg érdeklődő volt és mint kiderült, a honlapnak is rekordszámú látogatója volt hétvégén. Jó lenne, ha beindulna az üzlet végre.

Holnap megyünk színházba, megnézzük a Víg özvegyet, állítólag jó darab. Remélem, tényleg az is lesz. :) Hétvégén pedig Móniék esküvőjére megyünk, pici kis esküvő lesz, Gábor lesz a tanú.

Ja, és végre találtunk lakótársat. Vasárnap délelőtt hívott Ági, aki a neten látta a hirdetést, délután megnézte a lakást, este becuccolt. Debrecenből költözött ide a párja miatt, de még nem tudnak összeköltözni, és így talált el hozzánk. Nagyon szimpi lányzó, remélem, ő tovább marad. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése