Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

2011. július 19., kedd

Fejlemények

A hétvégénk részben dolgozós volt, részben pihenős. :)
Szombaton egész nap, pakoltunk, takarítottunk, Gábor betont vágott, beszerelte a vezetékek dobozait, felszerelte a zuhanyfüggönyt, próbáltunk kicsit lakásformát varázsolni a lakásunkból. :) Este pihentünk egy kicsit, és vasárnap (miután délelőtt még azért dolgoztunk kicsit), lementünk Lellére gyorsan csobbanni egyet. Jól is esett 1,5 ilyen dolgos nap után egy kis felfrissülés és napfény.

Ma volt nálunk az APEH (bocs, NAV)-tól egy értékbecslő... Ne kérdezze senki hogy miért, de nem elég nekik a hivatalos értékbecslő, a szerződés, amit ügyvéd írt és a földhivatal hitelesített, azt se, hogy miért nem jó nekik a vételi árból számolni az illetéket, de mindenesetre ez az új divat, hogy kiküldenek egy értékbecslőt. Nagyon szimpatikus, kedves srác volt, 8.000.000-t írt be, azért, hogy megkapjam az illetékkedvezményt, és abból még lejön 700.000,- felújítási költség, tehát 7.300.000-ből számolják az illetéket, ami még így is kb. 200.000,-, de lehet részletfizetést kérni. :)

Ha minden igaz, ma áthozzuk Andi ágyát, és berendezzük a hálószobát, a zöld szoba pedig átalakul raktárrá, és akkor indulhat a nappali-project. :)

Közben én pedig orvostól orvoshoz járok, ma megyek fogászatra, jövő pénteken nőgyógyászatra, utána pedig fül-orr-gégészetre és laborba. Múlt kedden voltam fodrásznál, ahol is Ani (a fodrászom) megállapította, hogy jóval kevesebb hajam van, mint szokott és nem gyengén hullik, úgyhogy nem ártana egy alapos kivizsgálás. Úgyhogy másnap felhívtam a háziorvosomat és elküldött szakrendelésekre. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, mondjuk alapból sem árt évente 1-1 kivizsgálás, úgyhogy épp itt az ideje.

Nagyon várom már a csütörtököt és a pénteket. :) Szabin leszek 2 egész napig, ez lesz a nyaralásom. :) Egy barátnőmmel (Gabi) lemegyünk csütörtök reggel Ságvárra anyuékhoz, ott találkozom egy barátnőmmel. Délután, ha nem lesz rossz idő, akkor bemegyünk Siófokra ebéd után fürdeni, ha rossz idő lesz (és sajna ez a valószínűbb), akkor kicsit később megyünk be, sétálunk egy kicsit a városban, a parton, a hajóállomáson. Utána pedig belevetjük magunkat az éjszakába, elmegyünk a régi barátaimmal a régi szórakozóhelyekre, ahova jártam, mikor még Siófokon laktam. :) Nagyon nagyon nagyon várom, jó kis pihenős-bulizós napok lesznek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése