Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

2011. július 14., csütörtök

Hétvége

Szombaton lazulós, pihenős napot tartottunk. Úgy volt, hogy akkor állunk neki festeni a szobát, de a 60 fokos kánikulában nem volt energiánk, úgyhogy DVD-t néztünk az ágyban. :) Este 8-kor Gábor lefestette a hálószoba nagy részét, amit másnap fejezett be.

Vasárnap pedig végre valahára hazamentünk Ságvárra, ahol ott volt mindenki (Anya, Apa, Ancsa, Csabi, Bence, Márk, Timi, Péter, Marci, Regő és a kis pocaklakó, no meg mi Gáborral). Ebédnél megint nagyon furcsa volt, hogy nem 11, csak 10 főre kell teríteni a nagy asztalnál, nagyon hiányzik még mindig a Papa. Régen mindig felhívtam hetente-kéthetente kisebb-nagyobb dolgokkal, és tudom, hogy most például nagyon boldog lenne, hogy saját lakásunk lett. Tudom, tudom, fentről látja, de az teljesen más, hogy már nem tudom felhívni, és elmesélni neki. Délelőtt otthon voltunk, játszottunk a kertben a gyerekekkel, a fiúk meg hűtőt szereltek. :) Ebéd után egy kis pihenés után elmentünk Siófokra Anita barátnőmhöz, megvártuk, míg befejezik az ebédet, és a tündéri kisfiával, Gáborral négyesben elmentünk fürdeni a Balcsiba. Nagyon jó volt a víz, és nagyon örültem, hogy végre lejutottunk. Balatoni lányként nagyon imádom a vizet, ha tehetném, ki se szállnék belőle. :)
Délután időben elindultunk haza, mert itthon még Gábor befejezte a festést.

A hálószoba gyakorlatilag teljesen kész van, ki van tapétázva és festve, letettük a parketta szegélyeit, már csak lazúrozni kell, és feltettük az álmennyezetnek a szegélyeit is.
Már "csak" annyi van hátra, hogy felmossuk a parkettát, felcipeljük az ágyat, amit Anditól kaptunk, és felavassuk a hálószobát. :)
Utána a következő nagy falat a nappali tapétázása-festése-parkettázása lesz, valamint oda is a bútorok becipelése.
Hétvégén lelazúrozza Gábor a szegélyeket, megcsinálja a WC elszívóját és a konyhafiókomat, valamint berendezzük a hálót. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése