Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

2011. július 9., szombat

Fessünk vagy tapétázzunk?

A kérdés hamar eldőlt sajnos. Miután hiába kentünk 3-4 réteg diszperzitet a falra, a sárga festéket elég érdekesen szívta be. Ezért úgy döntöttünk, mgis tapétázni fogunk, és azt festjük le sárgára. Vettünk szép szövet mintás tapétát, és azt most festi Gábor. Napközben nem volt energiánk a 60 fokban bármit is csinálni, úgyhgy csak vásárolni mentünk el. Ja, és kész van a csaptelep környékének csempézése is, nagyon szép munkát végzett Gábor, és már csak fugázni kell. :)
Festés: Csaptelep:

Hogy mást is írjak, ne csak a lakással kapcsolatos dolgokat. :) Holnap megyük haza anyuékhoz végre - jó ideje, vagy 1,5 hónapja nem voltunk otthon - és ebéd után megragadjuk az alkalmat, hogy végre jó idő van hétvégén (talán túl jó is :)) és lemegyünk fürdeni a Balatonba. :)
Mivel a felújítás miatt nem megyünk nyaralni, csak 1-2 napokat veszek ki, a hétvége meghosszabbítására. Úgy tervezem, hogy péntekre veszek ki egy napot, vagy csak pihenek, vagy elmegyek strandolni; és utána héten kiveszem a csütörtök-pénteket, akkor pedig hazamegyek anyuékhoz, otthon lesz úgyis mindenki, meg találkozom otthoni ismerősökkel is remélem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése