Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

2009. december 16., szerda

Még mindig hó

"Sajnos" még mindig esik a hó. Tudom, tudom, most van itt az ideje, de én annyira nagyon nem szeretem. Legszívesebben átmennék ilyenkor medvébe és átaludnám a telet, aztán tavasszal előbújnék. Nem lehet ezt valahogy megtenni?
Gábornak tegnap felmondtak a Váépszernél (valahol számítottunk is rá)... azaz ha kijön a jóidő visszaveszik, de azért ma bement a munkaügyibe és látott egy állást, megkérdezte... a Magyar Cukor Manufaktúrához kerestek műszaki és termelési igazgatót, ma volt is interjún, meg szombaton be kell mennie, de nagyon jó érzéssel jött el. Jó lenne ha kifogná, akár hosszútávra is, mert ez egy nagyon jó munkahely.
Viszont (tudom, tudom, így nem kezdünk mondatot) még mindig nem tudom, mit veszek Gábornak Karácsonyra. Azaz egy része megvan, de kéne még valami meglepetés, és nincs sok időm kitalálni... De majd a héten kiagyalok valamit. Az a nehézség benne, hogy mindene megvan: focihoz, a kocsihoz, a számítógéphez is, ruhája is van, kis használatatlan díszkütyüt meg teljesen felesleges lenne venni.

Na, megyek is ötletet keresgélni a neten. :)

4 megjegyzés:

  1. drukkolok munkahely ügyileg!
    ajándék ügyben esetleg Gábor nem szereti a különleges édességeket, borokat vagy teákat? Nálunk ezek pl. mindig bejönnek:-)

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Titokban megírom, hogy Gábornak megvettem az ajándékot, még egy meglepi kell hozzá, azt jövő héten szerzem be, de nem árulom el, mi az. :) És azért titokban, mert Gábor megkért, hogy ne róla szóljon a blog, mert egyrészt az én blogom, másrészt ha ő el akarja mondani valakinek, mi van vele, elmondja majd ő. Végülis igaza van, de valahol óhatatlan, hogy róla is írjak néha. Na mindegy, majd megoldom. :)
    Ja, és sikerült az interjú, felvették Gábort, hétfőtől az 1. Magyar Cukormanufaktúra (nem ua. mint a cukorgyár) műszaki- és termelési igazgatója. :)
    Puszi

    VálaszTörlés
  3. Miért ír Gábort Arenka helyett?????

    VálaszTörlés