Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

2009. december 27., vasárnap

Pihenés

Sziasztok!

Most csak gyorsan írok röviden mert késő van, elmúlt este negyed 12 és holnap meg meló van. :( A karácsony karácsonyi hangulatban naggggggggyyyyyyyyon gyorsan eltelt. Szerintem nekem akkor lesz legközelebb karácsonyi hangulatom, ha akkora gyerekem lesz, hogy neki legyen, és majd vele megint átélem. Egyébként meg nagyon rövid volt ez a 4 nap, a jövő heti 3,5 meg még rövidebb lesz. :(

Minden az előre eltervezett program szerint alakult, 24-én Gábor szüleinél voltunk, 25-én és 26-án Anyuéknál, meg 26-án délután beugrottunk Siófokra egy barátnőmhöz is. Kaptunk szép ajándékokat mindenkitől, a gyerekek nagyon édesek voltak, a két pici manó unokaöcsi is nagyot nőtt már. Képek itt láthatóak:

Azon kívül mi történt még? Hm... tegnap este a földön aludtunk. :) Történ ugyanis, hogy Szandráék az ágyunkat sikeresen leették valami szaftos husival, megpróbálták kimosni, de szegény ágyon a régi huzat már poros volt, és ugye ha az ember poros szövetet próbál mosni, akkor a kosz kijön ugyan, de azon a részen a por is, így egy világos folt keletkezett. Úgyhogy tegnap este szétszedtük az ágyat, leszereltük a huzatot és kimostuk 30 fokon, hogy majd ugyanezt tesszük fel. Viszont hiába csak 30 fokon mostuk, pont kb. 10 centit ment össze, ami miatt már nem lehet visszatenni, úgyhogy kell venni új huzatot. Végülis ahhoz képest, hogy azt mondtuk Szandráéknak, hogy ha lehet ez alatt az egy nap alatt csak a lakást ne gyújtsák fel... Azt teljesítették. :):):):):):)

Ezen kívül más nem nagyon történt. Most még 3 napot dolgozom, meg 31-én bemegyek a bejövő postát elintézni, aztán irány Bajára két napos szilveszteri buliba Gábor volt fősulis csoporttársaival. Jó bulinak ígérkezik.

Ha addig esetleg nem írnék, akkor mindenkinek békés, boldog, szebb és jobb új évet kívánok!

2 megjegyzés:

  1. Aranka írja: fájlalom, hogy most sem tudunk Baján találkozni!

    VálaszTörlés
  2. Én is sajnálom drága, de le leszek kötve! De ígérem, egyzer találkozunk! És ezt vedd fenyegetésnek! :D

    VálaszTörlés